Lun-Vin: 8:30- 20:00 Sâm: 09:00 - 15:00
+40 374 711 711
Șoseaua Păcurari 131-131A, 700544, Iași, România

Dinți ficși în 24 de ore

Când alții spun că nu se poate, la OZONO vei găsi mereu soluția!

 Cu ajutorul sistemului de implanturi cu încărcare imediată NEO ARCH 4/6 & PRO ARCH 4/6, la clinica stomatologică OZONO te poți bucura de o reabilitare completă a danturii în doar 24 de ore.

Ofertă specială

 La OZONO ne preocupă confortul și satisfacția pacienților noștri. De aceea, oferim scanarea CBCT (tomografie computerizată cu fascicul conic) și OPT (ortopantomografie) gratuite pentru a obține o imagine completă și detaliată a structurii danturii tale. Aceste tehnologii de ultimă generație, ne ajută să planificăm intervențiile cu precizie și să îți oferim cele mai bune soluții de tratament personalizate.

Oferta este valabilă doar cu cardul de sănătate!

Ce este Tomografia Computerizată cu Fascicul Conic (CBCT) și OPT (ortopantomografie)?

Tomografia Computerizată cu Fascicul Conic (CBCT) este o tehnologie avansată de imagistică medicală utilizată în special în domeniul stomatologiei. CBCT oferă imagini tridimensionale de înaltă rezoluție ale structurilor orale, precum maxilarele, mandibula, dinții și țesuturile înconjurătoare. Această tehnică utilizează un fascicul conic de raze X, care se rotește în jurul capului pacientului, captând o serie de imagini în diferite unghiuri.

Prin furnizarea unor imagini precise și detaliate într-un format tridimensional, CBCT permite medicului stomatolog să obțină informații esențiale pentru un diagnostic corect și un plan de tratament personalizat.

De asemenea, rezultatul scanării OPT este o imagine detaliată și clară, care permite medicului stomatolog să evalueze sănătatea generală a danturii, să identifice eventualele probleme și să elaboreze un plan de tratament adecvat. Aceasta este o parte esențială a diagnosticului și planificării intervențiilor stomatologice, ajutând astfel pacienții să beneficieze de o îngrijire personalizată și de tratamente de calitate superioară.

Potrivit pentru tine?

Sistemele Straumann de refacere rapidă a întregii danturi sunt adresate în special pacienților care au toți sau majoritatea dinților compromiși, din diferite cauze.
Cu acest tip de implant pacienții pot avea din nou dinți ficși, în mai puțin de o zi.

Ce înseamnă sistemul de implanturi cu încărcare imediată Straumann NEO ARCH® 4/6 & PRO ARCH® 4/6?

Acesta oferă o soluție de tratament minim invazivă ce presupune restaurarea rapidă și completă a întregii arcade, superioare sau inferioare, pentru satisfacția imediată a pacientului. În funcție de caz, se pot insera 4 sau 6 implanturi dentare în maxilarul superior, datorită densității osoase scăzute a acestuia și 4 implanturi dentare în mandibulă (maxilarul inferior).

Ofertă implantologie

Completează formularul atașat, iar colegele noastre te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

PROGRAMARE CONSULTAȚIE

* indicates required

De ce să optezi pentru această intervenție la clinica OZONO?  

Când alții spun că nu se poate, la Clinica Stomatologică OZONO vom găsi mereu soluția!

Beneficiezi de garanție pentru lucrările protetice

Bloc operator propriu acreditat, aparatură de top, intervențiile fiind realizate de medici specialiști 

Posibilitatea de realizare a intervenției cu sedare conștientă asigurată de medic specialist ATI, îți oferă un confort maxim în cadrul intervenției

Implanturi dentare create de Straumann, liderul global în implantologie, la cele mai înalte standarde de calitate elvețiană

Bucură-te de CBCT și OPT gratuite

OZONO - First Opinion Stomatology

Bine ai venit la OZONO, rezultatul direct al integrării serviciilor premium de stomatologie personalizată.

Recunoscut pentru echipele medicale de elită, calitatea interacțiunii medic-pacient, designul deosebit și echipamentele ultraperformante puse la dispoziția pacienților, OZONO este clinica stomatologică unde ne dedicăm timpul, cunoștințele și experiența în scopul identificării celor mai bune soluții pentru fiecare zâmbet în parte.

Free

Consultation

Etiam non nunc convallis,
egestas est vel, fermentum leo. Lorem ipsum do