Lun-Vin: 8:30- 20:00 Sâm: 09:00 - 15:00
+40 374 711 711
Șoseaua Păcurari 131-131A, 700544, Iași, România

Ofertă limitată la implanto-protetică dentară

Când alții spun că nu se poate, la OZONO vei găsi mereu soluția! 

Cu o abordare multidisciplinară, experiență și expertiză, echipa medicală OZONO a conceput pachete de implantologie, dintre cele mai avantajoase.

Implanto-protetica dentară modernă poate transforma zâmbetul tău și poate restabili funcționalitatea dentară. Pentru a sărbători această oprtunitate, am pregătit o ofertă specială pentru tine.

Consultație realizată de doi medici

Te asigurăm că vei beneficia de atenția și expertiza a doi specialiști cu experiență, un medic implantolog și un medic protetician, care vor găsi împreună cea mai bună soluție pentru nevoile tale dentare.

Dacă ai nevoie și de consultație CBCT, te rugăm să consulți și oferta de aici.

Potrivit pentru tine?

Tratamentul de implantologie dentară este potrivit pentru oricine prezintă unul sau mai mulți dinți lipsă sau probleme grave, cum ar fi dinții foarte deteriorați sau care nu mai pot fi salvați. Este o soluție viabilă și eficientă pentru persoanele de diferite vârste, care doresc să-și redobândească funcționalitatea dentară și să aibă un zâmbet sănătos și natural.

După ce implanturile dentare sunt plasate și au avut timp să se integreze în os, urmează etapa protetică a tratamentului, în care se realizează fixarea protezei pe implanturi. Această proteză poate fi o coroană dentară individuală, o punte dentară sau o proteză fixă sau mobilă, în funcție de necesitățile pacientului.

Medicii noștri specialiști sunt pregătiți să-ți ofere sprijin pentru a găsi cea mai bună soluție de tratament pentru a-ți recăpăta sănătatea orală, în cel mai scurt timp. 

Te invităm cu drag la un consult!

De ce să optezi pentru această intervenție la clinica OZONO?  

La OZONO, planul de tratament va fi conceput printr-o abordare multidisciplinară, ceea ce înseamnă că fiecare medic al echipei noastre este axat exclusiv pe o anumită specialitate, pe care a dobândit maximă expertiză și care utilizează aparatură de top, instrumentar și tehnici de vârf, dedicate specialității respective. Astfel, vei beneficia de o înaltă calificare medicală, tehnologie performantă și materiale de calitate, apreciate la nivel mondial.

Beneficiezi de garanție pentru lucrările protetice

Bloc operator propriu acreditat, aparatură de top, intervențiile fiind realizate de medici specialiști 

Posibilitatea de realizare a intervenției cu sedare conștientă asigurată de medic specialist ATI, îți oferă un confort maxim în cadrul intervenției

Implanturi dentare create de Straumann, liderul global în implantologie, la cele mai înalte standarde de calitate elvețiană

Beneficiază de oferta limitată

Completează formularul atașat, iar colegele noastre te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

PROGRAMARE CONSULTAȚIE

* indicates required

Profită acum de oferta limitată la implanto-protetică dentară!

OZONO - First Opinion Stomatology

Bine ai venit la OZONO, rezultatul direct al integrării serviciilor premium de stomatologie personalizată.

Recunoscut pentru echipele medicale de elită, calitatea interacțiunii medic-pacient, designul deosebit și echipamentele ultraperformante puse la dispoziția pacienților, OZONO este clinica stomatologică unde ne dedicăm timpul, cunoștințele și experiența în scopul identificării celor mai bune soluții pentru fiecare zâmbet în parte.

Free

Consultation

Etiam non nunc convallis,
egestas est vel, fermentum leo. Lorem ipsum do