Lun-Vin: 8:30- 20:00 Sâm: 09:00 - 15:00
+40 374 711 711
Șoseaua Păcurari 131-131A, 700544, Iași, România

Dinți ficși în 24 de ore la tine în țară

Când alții spun că nu se poate, la OZONO vei găsi mereu soluția!

 Cu ajutorul sistemului de implanturi cu încărcare imediată NEO ARCH 4/6 & PRO ARCH 4/6, la clinica stomatologică OZONO te poți bucura de o reabilitare completă a danturii în doar 24 de ore.

Ținem la tine și la sănătatea ta orală, indiferent de distanța care ne separă!

 Îți oferim o oportunitate unică de a beneficia de serviciile noastre de implantologie dentară, atunci când te întorci în România. De ce să aștepți sau să îți consumi energia în căutarea unui dentist potrivit, când îți poți rezerva chiar acum un loc la consultație?

Prin rezervarea unui loc Early Booking, vei avea prioritate în programul nostru încă de acum, astfel încât poți fi sigur că vei fi programat în timpul cel mai potrivit pentru tine.

Early booking - Ofertă specială

 Imaginează-ți bucuria de a reveni în țară și de a fi deja programat pentru o consultație de implantologie dentară. Vei putea beneficia de serviciile noastre fără întârzieri. Echipa noastră de experți te va aștepta pregătită să-ți ofere îngrijirea dentară de care ai nevoie. 

În plus, te vei putea bucura de o serie de beneficii:

 

 Plan de tratament în avans

 Având posibilitatea de a trimite un CBCT prin email înainte de vizita ta la clinica noastră, vei putea primi în avans planul de tratament orientativ, urmând ca la prima vizită să primești planul de tratament final.

 

 CBCT gratuit 

Ne bucurăm să te anunțăm că poți beneficia de o consultație CBCT gratuită. Costul acesteia va fi dedus din planul de tratament final, astfel încât să te poți bucura de avantajele oferite, fără a te îngrijora de costuri suplimentare.

Voucher de cazare

Îți oferim și un bonus special – un voucher de cazare pentru 2 nopți la pensiunea Cristal din Iași. În timpul tratamentului tău dentar, poți avea parte de o ședere confortabilă și relaxantă într-un cadru plăcut și ospitalier.

 

Mic ghid de turism

Iașiul este un oraș bogat în istorie și cultură și ne dorim să te ajutăm să te bucuri de o experiență completă în timpul șederii tale aici. De aceea, îți oferim un mic ghid de turism, cu indicații și sugestii despre cele mai frumoase atracții turistice de aici.

 

Rezervă acum un loc Early booking la clinica OZONO

Ce este Tomografia Computerizată cu Fascicul Conic (CBCT)?

Tomografia Computerizată cu Fascicul Conic (CBCT) este o tehnologie avansată de imagistică medicală utilizată în special în domeniul stomatologiei. CBCT oferă imagini tridimensionale de înaltă rezoluție ale structurilor orale, precum maxilarele, mandibula, dinții și țesuturile înconjurătoare. Această tehnică utilizează un fascicul conic de raze X, care se rotește în jurul capului pacientului, captând o serie de imagini în diferite unghiuri.

Prin furnizarea unor imagini precise și detaliate într-un format tridimensional, CBCT permite medicului stomatolog să obțină informații esențiale pentru un diagnostic corect și un plan de tratament personalizat.

Potrivit pentru tine?

Sistemele Straumann de refacere rapidă a întregii danturi sunt adresate în special pacienților care au toți sau majoritatea dinților compromiși, din diferite cauze.
Cu acest tip de implant pacienții pot avea din nou dinți ficși, în mai puțin de o zi.

Ce înseamnă sistemul de implanturi cu încărcare imediată Straumann NEO ARCH® 4/6 & PRO ARCH® 4/6?

Acesta oferă o soluție de tratament minim invazivă ce presupune restaurarea rapidă și completă a întregii arcade, superioare sau inferioare, pentru satisfacția imediată a pacientului. În funcție de caz, se pot insera 4 sau 6 implanturi dentare în maxilarul superior, datorită densității osoase scăzute a acestuia și 4 implanturi dentare în mandibulă (maxilarul inferior).

Ofertă implantologie

Completează formularul atașat, iar colegele noastre te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

PROGRAMARE CONSULTAȚIE

* indicates required

De ce să optezi pentru această intervenție la clinica OZONO?  

Când alții spun că nu se poate, la Clinica Stomatologică OZONO vom găsi mereu soluția!

Beneficiezi de garanție pentru lucrările protetice

Bloc operator propriu acreditat, aparatură de top, intervențiile fiind realizate de medici specialiști 

Posibilitatea de realizare a intervenției cu sedare conștientă asigurată de medic specialist ATI, îți oferă un confort maxim în cadrul intervenției

Implanturi dentare create de Straumann, liderul global în implantologie, la cele mai înalte standarde de calitate elvețiană

Nu pierde ocazia de a-ți rezerva un loc Early Booking și de a obține prioritate în programul nostru

OZONO - First Opinion Stomatology

Bine ai venit la OZONO, rezultatul direct al integrării serviciilor premium de stomatologie personalizată.

Recunoscut pentru echipele medicale de elită, calitatea interacțiunii medic-pacient, designul deosebit și echipamentele ultraperformante puse la dispoziția pacienților, OZONO este clinica stomatologică unde ne dedicăm timpul, cunoștințele și experiența în scopul identificării celor mai bune soluții pentru fiecare zâmbet în parte.

Free

Consultation

Etiam non nunc convallis,
egestas est vel, fermentum leo. Lorem ipsum do