Lun-Vin: 8:30- 20:00 Sâm: 09:00 - 15:00
+40 374 711 711
Șoseaua Păcurari 131-131A, 700544, Iași, România

Implantologie avansată și bonus: evaluare gratuită!

 Găsim mereu soluții pentru a satisface nevoile și dorințele tale dentare. Iată de ce suntem diferiți:

 La clinica stomatologică OZONO, ne străduim să găsim mereu cele mai inovative și eficiente soluții pentru nevoile tale dentare. Cu ajutorul sistemului de implanturi cu încărcare imediată NEO ARCH 4/6 & PRO ARCH 4/6, vei putea să îți reabilitezi complet dantura într-un timp incredibil de scurt. Deoarece știm că fiecare pacient este unic, suntem aici pentru a vă oferi îngrijirea personalizată pe care o meritați.

Ofertă specială pentru primii
25 de pacienți

Suntem dedicați satisfacției pacienților noștri și vrem să facem experiența ta cu implanturile dentare cât mai simplă și mai eficientă. Cu această ofertă specială, poți beneficia de o evaluare avansată gratuită atunci când optezi pentru implanturile dentare în clinica noastră, dacă te aflii printre primii 25 de pacienți programați.


Valoarea totală a serviciilor gratuite oferite este de 360 de lei.

Ce primești?

  • Consultație gratuită: în cadrul consultației, vei discuta cu experții noștri în implantologie, care îți vor răspunde la întrebări și îți vor explica toate detaliile procedurii. Vei primi o evaluare personalizată a nevoilor tale dentare.
  • Plan de tratament personalizat: vei primi un plan de tratament detaliat, creat special pentru tine, astfel încât să știi exact ce etape urmează în procesul tratamentului de reabilitare orală.
  • Ortopantomografie (OPT): cu ajutorul ortopantomografiei, vom avea o imagine completă a sănătății dentare, ajutându-ne să planificăm intervenția cu precizie. 

Potrivit pentru tine?

Sistemele Straumann de refacere rapidă a întregii danturi sunt adresate în special pacienților care au toți sau majoritatea dinților compromiși, din diferite cauze.
Cu acest tip de implant pacienții pot avea din nou dinți ficși, în mai puțin de o zi.

Ce înseamnă sistemul de implanturi cu încărcare imediată Straumann NEO ARCH® 4/6 & PRO ARCH® 4/6?

Acesta oferă o soluție de tratament minim invazivă ce presupune restaurarea rapidă și completă a întregii arcade, superioare sau inferioare, pentru satisfacția imediată a pacientului. În funcție de caz, se pot insera 4 sau 6 implanturi dentare în maxilarul superior, datorită densității osoase scăzute a acestuia și 4 implanturi dentare în mandibulă (maxilarul inferior).

Ofertă implantologie

Completează formularul atașat, iar colegele noastre te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

PROGRAMARE CONSULTAȚIE

* indicates required

De ce să optezi pentru această intervenție la clinica OZONO?  

Când alții spun că nu se poate, la Clinica Stomatologică OZONO vom găsi mereu soluția!

Beneficiezi de garanție pentru lucrările protetice

Bloc operator propriu acreditat, aparatură de top, intervențiile fiind realizate de medici specialiști 

Posibilitatea de realizare a intervenției cu sedare conștientă asigurată de medic specialist ATI, îți oferă un confort maxim în cadrul intervenției

Implanturi dentare create de Straumann, liderul global în implantologie, la cele mai înalte standarde de calitate elvețiană

Fii printre primii 25 de pacienți care se bucură de această ofertă!

OZONO - First Opinion Stomatology

Bine ai venit la OZONO, rezultatul direct al integrării serviciilor premium de stomatologie personalizată.

Recunoscut pentru echipele medicale de elită, calitatea interacțiunii medic-pacient, designul deosebit și echipamentele ultraperformante puse la dispoziția pacienților, OZONO este clinica stomatologică unde ne dedicăm timpul, cunoștințele și experiența în scopul identificării celor mai bune soluții pentru fiecare zâmbet în parte.

Free

Consultation

Etiam non nunc convallis,
egestas est vel, fermentum leo. Lorem ipsum do