Lun-Vin: 8:30- 20:00 Sâm: 09:00 - 15:00
+40 374 711 711
Șoseaua Păcurari 131-131A, 700544, Iași, România

Pentru un zâmbet sănătos, alege calitatea și atenția noastră!

OZONO este partenerul ideal în această călătorie!

OZONO îți propune soluții de tratament personalizate

Grație unei echipe formată din 25 de medici specialiști, printr-o abordare multidisciplinară, fiecare caz este diagnosticat și tratat în mod adecvat, indiferent de complexitatea sa.

Te ajutăm să pui sănătatea ta orală pe primul loc!

Profită acum de un voucher exclusiv de 100 de lei pentru o consultație dentară profesională la #OZONO. Echipa noastră este pregătită să îți ofere cele mai bune sfaturi și soluții personalizate pentru sănătatea și strălucirea zâmbetului tău.

💡 Nu rata această oportunitate specială de a face primul pas către o dantură sănătoasă și frumoasă!Campanie supusă unor termene și condiții, conform regulamentului de campanie.

 

De ce este importantă prevenția dentară?

  • Scopul medicinei dentare preventive este identificarea și oprirea în evoluție a bolii parodontale, cariei dentare, edentației (lipsa unuia sau mai multor dinți) și anomaliilor dento-maxilare.
  • Prevalenţa este estimată la cca. 90% pentru caria dentară, 60% pentru îmbolnăvirile parodontale la pacienţii de peste 35 de ani şi 60% pentru anomaliile dento-maxilare, afecţiuni care ocupă locuri fruntaşe comparativ cu celelalte îmbolnăviri ale organismului.
  • Prevenția dentară trebuie să înceapă de la vârste fragede, părinții putând preveni apariția leziunilor stomatologice prin controale regulate pe care le recomandăm să fie făcute o dată la 6 luni, începând cu vârsta de 2 ani.

OZONO - First Opinion Stomatology

Bine ai venit la OZONO, rezultatul direct al integrării serviciilor premium de stomatologie personalizată.

Recunoscut pentru echipele medicale de elită, calitatea interacțiunii medic-pacient, designul deosebit și echipamentele ultraperformante puse la dispoziția pacienților, OZONO este clinica stomatologică unde ne dedicăm timpul, cunoștințele și experiența în scopul identificării celor mai bune soluții pentru fiecare zâmbet în parte.

Servicii

Implantologie

Implantul dentar este soluția numărul 1 a stomatologiei moderne, aleasă de către tot mai mulți pacienți, prin care se realizează înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă.

Ortodonție

Aparatele dentare și alignerele sunt principalele dispozitive care, prin forța exercitată asupra dinților, conduc la alinierea cu succes a dinților și la corectarea asimetriilor feței.

bloc operator

Pentru confortul și siguranța pacienților, în cadrul clinicii OZONO toate intervențiile stomatologice chirurgicale, simple sau complexe, se desfășoară în blocul operator propriu, ceea ce înseamnă risc minim de infecții și complicații în timpul și după operație.

OZONO KIDS

Ne dorim ca tot mai mulți copii să calce pragul clinicii noastre, unde ne vom asigura că dantura lor este sănătoasă și puternică să facă față milioanelor de zâmbete care vor urma.

Beneficii

Când alții spun că nu se poate, la Clinica Stomatologică OZONO vom găsi mereu soluția!

Găsești soluții personalizate indiferent de complexitatea lucrării

Faci toate investigațiile și tratamentele într-un singur loc

Alegi dintr-o gamă variată de produse și soluții dedicate.

Produse marca Straumann - o modalitate revoluționară de corectare a danturii.

Testimoniale pacienți

Profită de voucherul pentru consultație!

Free

Consultation

Etiam non nunc convallis,
egestas est vel, fermentum leo. Lorem ipsum do