Lun-Vin: 8:30- 20:00 Sâm: 09:00 - 15:00
+40 374 711 711
Șoseaua Păcurari 131-131A, 700544, Iași, România

Descoperă Platinum
Whitening Pack

Alege clinica OZONO pentru albirea dentară

La clinica OZONO, înțelegem importanța unui zâmbet strălucitor și încrezător. Suntem aici pentru tine și îți oferim Platinum Whitening Pack, un pachet complet catre transformă modul în care privești albirea dentară.

De ce să alegi OZONO pentru tratamentul
de albire dentară?

Experiență profesională

 Cu o vastă experiență în domeniul stomatologiei, echipa noastră de experți este aici pentru a te ghida prin fiecare pas al procesului de albire

 

 

Tehnologie avansată

 OZONO este în pas cu cele mai recente inovații în albirea dentară. Folosim tehnologii de ultimă generație pentru a oferi rezultate marcabile și durabile.

Tratament personalizat

Înțelegem că fiecare pacient are nevoi specifice. De aceea, oferim consultații personalizate pentru a dezvolta un plan de tratament adaptat obiectivelor tale.

 

 

Rezultate vizibile

Pachetul nostru Plantinum Whitening Pack nu este doar despre albirea danturii, ci și despre transformarea încrederii în sine. Rezultatele vizibile și naturale sunt prioritatea noastră. 

 

Recapătă încrederea în zâmbetul tău! Acum beneficiezi de 25% reducere la pachetul Platinum Whitening Pack!

Ce cuprinde pachetul?

1. Consultație medic specialist: echipa noastră de experți stomatologi îți vor oferi consultație personalizată. Împreună cu tine vom dezvolta un plan de tratament adaptat pentru a-ți oferi cele mai bune rezultate.

2. Igienizare profesională completă (detartraj ultrasonic+air flow+periaj profesional+fluorizare bonus): detartrajul ultrasonic elimină placa și tartrul, prevenind problemele dentare. Air flow-ul îndepărtează petele și îți oferă un zâmbet curat. Periajul profesional și fluorizarea bonus, completează procesul de îngrijire, asigurându-ți sănătatea orală.

3. Albire dentară cu laser: beneficiezi de tehnologia cu laser de ultimă generație pentru albirea eficientă și sigură a dinților. Rezultatele sunt remarcabile, cu o albire cu câteva nunațe, ce durează.

Ofertă albire dentară

Completează formularul atașat, iar colegele noastre te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

PROGRAMARE CONSULTAȚIE

* indicates requiredDescoperă cu încredere avantajele pachetului Platinum Whitening Pack și transformă-ți zâmbetul într-o sursă de încredere!

OZONO - First Opinion Stomatology

Bine ai venit la OZONO, rezultatul direct al integrării serviciilor premium de stomatologie personalizată.

Recunoscut pentru echipele medicale de elită, calitatea interacțiunii medic-pacient, designul deosebit și echipamentele ultraperformante puse la dispoziția pacienților, OZONO este clinica stomatologică unde ne dedicăm timpul, cunoștințele și experiența în scopul identificării celor mai bune soluții pentru fiecare zâmbet în parte.

Free

Consultation

Etiam non nunc convallis,
egestas est vel, fermentum leo. Lorem ipsum do